Onze boeken

Het einde van online winkelen. De toekomst van retail die in een wereld altijd verbonden is

Door Wijnand Jongen

Categorie
Economie & Management
Boeknummer
#213243
Titel
Het einde van online winkelen. De toekomst van retail die in een wereld altijd verbonden is
Auteur
Jongen, Wijnand
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Copntact Amsterdam
Jaar van uitgave
2016
ISBN10
9047009940
ISBN13
9789047009948
Taal
Nederlands
Samenvatting
De retail kraakt in haar voegen door de economische crisis en de digitalisering van de samenleving. In 'Het einde van online winkelen' laat Wijnand Jongen zien dat de echte oorzaak dieper ligt: winkels zijn nauwelijks in staat in te spelen op het veranderende gedrag van klanten, die door ontwikkelingen als Internet of Things, 24 uur per dag verbonden zijn.

Het einde van online winkelen markeert het begin van een nieuw tijdperk waarin personalisering en digitalisering naadloos samengaan. Winkels moeten met nieuwe businessmodellen komen om een plek te veroveren in een wereld die steeds meer gedomineerd wordt door marktplaatsen en platformen. Ze moeten transformeren in digitale netwerkorganisaties waar de menselijke maat weer centraal staat.

Wijnand Jongen geeft aan de hand van talloze
... (Lees verder)inspirerende voorbeelden een ultiem overzicht van de trends en ontwikkelingen die het retaillandschap in rap tempo veranderen. Hij schetst een helder beeld van de toekomst, waardoor dit boek onmisbaar is voor iedereen die wil weten wat de detailhandel en de dienstensector te wachten staat.
Pagina's
319
Conditie
Goed
Prijs
€ 7,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.