Onze boeken

Ik en mijn huis

Door Gien Karssen

Categorie
Religie & Theologie
Boeknummer
#199327
Titel
Ik en mijn huis
Auteur
Karssen, Gien
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Kok Kampen
Jaar van uitgave
1995
ISBN10
9024277566
ISBN13
9789024277568
Taal
Nederlands
Samenvatting

'Ieder mens die vier muren om zich heen en een dak boven zijn hoofd heeft, kan kiezen hoe hij die ruimte wil benutten. Voor de mannen en vrouwen in dit boek was dat geen vraag. Ze kozen ervoor om daarmee God te dienen.' Gien Karssen vertelt de verhalen van mensen uit de bijbel en mensen van nu -gewone mensen die Jozua's bijzondere devies 'Ik en mijn huis, wij zullen de Here dienen!' tot hun lijfspreuk maakten. Soms zagen zij hun leven totaal veranderen, soms kregen ze daardoor ook ongedachte mogelijkheden. Ik en mijn huis laat zien hoe ze met deze uitdaging omgingen en draagt ideeën aan hoe anderen dat ook kunnen doen. De meeste hoofdstukken beginnen met een kort interview en besluiten met gespreksvragen. Daardoor biedt dit boek praktische hulp bij persoonlijke toepassing. Gien Kars
... (Lees verder)sen geniet zowel nationaal als internationaal grote bekendheid. De talrijke herdrukken en vertalingen van haar boeken bewijzen hoezeer het werk van deze enthousiast gelovige vrouw gewaardeerd wordt.
Pagina's
147
Conditie
Als nieuw — 1995
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.