Onze boeken

Tessalonicenzen. Een praktische bijbelverkalring

Door Dr. E. Verhoef

Categorie
Religie & Theologie
Boeknummer
#199234
Titel
Tessalonicenzen. Een praktische bijbelverkalring
Auteur
Verhoef, Dr. E.
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Kok, Kampen
Jaar van uitgave
1995
ISBN10
9024223180
ISBN13
9789024223183
Taal
Nederlands
Samenvatting
TEKST EN TOELICHTING is een bijbelverklaring, bedoeld voor allen die een begrijpelijk en met zorg geformuleerd antwoord willen op de vragen die bij het lezen van de Bijbel naar voren komen. Van elk bijbelgedeelte wordt steeds een goede, leesbare vertaling (tekst) gegeven met daarbij een heldere en praktische toelichting. De behandeling van een bijbelboek wordt steeds voorafgegaan door een inleiding, waarin informatie wordt verstrekt over het ontstaan van het betreffende bijbelboek, de auteur, de compositie, etc. De bijbelboeken worden niet vers voor vers behandeld, maar per tekstgedeelte (perikoop). Dit komt het verstaan van het geheel ten goede.

TEKST EN TOELICHTING is een bij belverklaring voor iedereen die geïnteresseerd is in de tekst en de betekenis van de Bijbel. TEKST EN TOE
... (Lees verder)LICHTING is een goede gids bij persoonlijke bijbelstudie, bij bijbelstudie in groepsverband en zal daarnaast ook zeker degenen die zich vanwege hun beroep met de uitleg van de Bijbel bezighouden, van dienst zijn. Bij het tot stand komen van de uitgave is aan de duidelijkheid in taal, samenstelling en uitvoering veel aandacht besteed.

Aan TEKST EN TOELICHTING werkt een groot aantal bijbeldeskundigen uit de verschillende protestantse kerken mee. De meeste auteurs zijn uit Nederland afkomstig, maar ook buitenlandse deskundigen geven hun medewerking. De eindredactie is in handen van prof. dr. A. S. van der Woude, prof. dr. C. J. den Heyer en dr. W. van der Meer.
Pagina's
105
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.