Onze boeken

Het Wonder Van Maartensdijk Leeft Verder. 80 verhalen van mensen over geloven in een vitale dorpskerk

Door Leo Fijen

Categorie
Religie & Theologie
Boeknummer
#198915
Titel
Het Wonder Van Maartensdijk Leeft Verder. 80 verhalen van mensen over geloven in een vitale dorpskerk
Auteur
Fijen, Leo
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Ten Have, Kampen
Jaar van uitgave
2008
ISBN10
9025959261
ISBN13
9789025959265
Taal
Nederlands
Samenvatting
Dit nieuwe boek van tvpresentator Leo Fijen is een vervolg op de bestseller 'Het wonder van Maartensdijk' over het succes van zijn eigen geloofsgemeenschap in Maartensdijk.

Bijna tien jaar later is de dorpskerk in het groene hart van Nederland nog steeds een succesverhaal. Het kerkbezoek ligt ver boven het gemiddelde in Nederland. Wat is het geheim van deze vitaliteit? Waarom duurt het succes van deze Sint Maartenskerk nu al zoveel jaar – en dat in een tijd van fusies, kerksluitingen en grootschalige parochieverbanden?
Leo Fijen kerkt zelf in deze stal van Sint Maarten. Mensen blijven komen naar deze parochiekerk. Hij ziet dus van nabij dat kerken succes kunnen hebben en dat ook kunnen vasthouden. Hij spreekt daarover met bezoekers, buren, dorpsgenoten en vaste kerkgangers. De in
... (Lees verder)terviews zijn gebundeld in dit boek. Stuk voor stuk verhalen over een wonder.

Leo Fijen maakt godsdienstige programma's voor RKK/KRO en is auteur van veelgelezen boeken over het kloosterleven, de spiritualiteit in het bestaan van alledag, rouw, en over de vitaliteit van locale geloofsgemeenschappen.
Pagina's
502
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.