Winkelwagen

Boeken in winkelwagen: 7

 AuteurTitelPrijs
Lisa Q. FettermanSous vide thuis: toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten€ 12,50
Sergio HermanJust cook it. Meer dan 80 snelle recepten voor thuis *GESIGNEERD*€ 10,00
Wijnanda DerooRijksmuseum€ 15,00
Pellegrino ArtusiDe wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten€ 65,00
Joost Kircz e.a.Schrijversprentenboek 59: F. Harmsen van Beek: Stoeten ritseldingen€ 15,00
William FaulknerLicht in augustus€ 12,50
Bernard OudinFunéraires€ 9,00
Verzendkosten (Nederland en België)€ 3,50
Totaal inclusief verzendkosten€ 142,50Alles uit winkelwagen verwijderen

Verzendkosten per bestelling

Nederland€ 3,50
België€ 3,50
Duitsland€ 4,95(max 2 kg)
Frankrijk€ 10,00(max 2 kg)
Verenigd Koninkrijk€ 15,00(max 2 kg)
Oostenrijk€ 10,00(max 2 kg)
Italië€ 10,00(max 2 kg)
Spanje€ 10,00(max 2 kg)
Zwitserland€ 20,00(max 2 kg)
Andere landen op aanvraag

Bedragen zijn exclusief eventuele betalingskosten.