Winkelwagen

Boeken in winkelwagen: 34

 AuteurTitelPrijs
Margit ReijRichelieupatronen€ 34,00
Jan de GraaffHet leukste kookboek voor kinderen€ 5,00
Win Kyaw ZanThe best of Myanmar€ 10,00
Theodore MentenChinese Cut Paper Designs€ 8,00
Leonoor van Oosterzee e.a.Langs Amsterdamse grachten. Tekeningen van het Koninklijk Oudheidkundig Genootschap€ 8,00
J.J.L. ten KateDe Nieuwe Kerk van Amsterdam€ 19,00
diverse auteursBlue Band. Het grote beroepen kookboek€ 5,00
F.A. Bok-von Weiler e.a.Merklappen: Museum Mr. S. van Gijn, Dordrecht, 25 april-28 juni 1970€ 9,00
Mr. A. AndreaeKollumerland en Nieuw Kruisland geschiedkundig beschreven met oudheidkundige plaatsbeschrijving€ 11,50
Klaas van KalkenHet wel en wee van een Hoornse familie in de 20e eeuw€ 45,00
Gerard ReveWerther Nieland; De ondergang van de familie Boslowits€ 12,50
Kanthikumari GunasekeraCooking curries without coconut milk and coconut oil€ 8,00
M. Hendrikse-Knapen e.a.Leerboek Moderne sierkunst€ 30,00
Jorge Romero Brest e.a.Letras en el arte moderno: pinturas, esculturas, dibujos, collages, grabados y diseños gráficos de artistas modernos€ 15,00
diverse auteursGeïllustreerde gids voor Haarlem en omgeving - 1928€ 20,00
Rigtje van Duinen3D knippen: nieuwe variaties€ 5,00
diverse auteursCulinaire groeten uit Friesland. Traditionele streekrecepten in uitrits-kaart & boek om te versturen en zelf te houden.€ 5,00
Clare FergusonFeestmaaltijden voor buiten: van picknick tot barbecue€ 6,00
Ron de HeerHet grote boek met vis & zeevruchten€ 5,00
Lia PotWok, kleurrijke, pittige, en snelle roerbak-, frituur- en smoorgerechten€ 5,00
Bernd Franzen e.a.Traumgarten-Konzepte: Perfekte Einheit aus Haus & Garten€ 12,50
diverse auteursHeerlijk vegetarisch. Fantastische gerechten zonder vlees en vis.€ 6,00
Harold MacGeeGoed koken en wat je daarvoor moet weten€ 15,00
Aart van der LeeuwVogels opgevlogen€ 30,00
Janny van der Heijden e.a.Dineren aan de gracht: Aan tafel bij Van Loon€ 20,00
Jeanne IferganDe Joods-Noord-Afrikaanse keuken - handige recepten€ 5,00
Andrea MaflinDecorative Paper€ 7,50
Yvonne KeulsGemmetje Victoria *GESIGNEERD*€ 10,00
Prof. Dr. H. BrugmansGeschiedenis van Amsterdam deel 5 : Stilstaand getij 1795/1848€ 5,00
Anne SheasbyKeukenwijsheid honderden tips en adviezen voor elke kok€ 5,00
Silvena RowePurple Citrus and Sweet Perfume: Cuisine of the Eastern Mediterranean€ 10,00
diverse auteursHet Conserveeren van Groenten en Vruchten in Blikken€ 5,00
Mark McCroweIsland Kitchen: Modern Newfoundland Cooking€ 25,00
Jamie OliverKook met Jamie: wedden dat ik van jou een topkok kan maken!€ 10,00
Verzendkosten (Nederland en België)€ 3,50
Totaal inclusief verzendkosten€ 435,50Alles uit winkelwagen verwijderen

Verzendkosten per bestelling

Nederland€ 3,50
België€ 3,50
Duitsland€ 4,95(max 2 kg)
Frankrijk€ 10,00(max 2 kg)
Verenigd Koninkrijk€ 15,00(max 2 kg)
Oostenrijk€ 10,00(max 2 kg)
Italië€ 10,00(max 2 kg)
Spanje€ 10,00(max 2 kg)
Zwitserland€ 20,00(max 2 kg)
Andere landen op aanvraag

Bedragen zijn exclusief eventuele betalingskosten.