Winkelwagen

Boeken in winkelwagen: 57

 AuteurTitelPrijs
Koen CruckeHeerlijk Spaans. Smakelijke & lichte klassiekers. Weetjes & tips over de Spaanse keuken€ 5,00
Frans E.M. VercauterenWater als vriend en vijand. Problemen en oplossingen door de eeuwen heen€ 10,00
Herman ven der Maaten e.a.Het mentoren kookboek€ 5,00
Jay ClackBon appétit, Mr President. From the kitchen of Hilton Little, chef to the president of South Africa€ 34,00
Corinna Brauer e.a.Gscheitgut: Franken isst besser - Das Beste aus Band 1 + 2€ 12,50
Arnold CraneOn the Other Side of the Camera€ 12,50
Anne WilsonPopulaire pastarecepten€ 5,00
J.M. Bonfrer e.a.1889-1949€ 12,50
AeroVistaAlkmaar in vogelvlucht: De stad gezien vanuit een ander perspectief€ 10,00
Philippe DioleUndersea Adventure€ 5,00
Dirk DraulansBeagle Dagboek op reis naar de oorsprong van de evolutie€ 10,00
Armando e.a.Het Werkmanmonument door Armando€ 30,00
Antonio Carluccio Antonio Carluccio goes wild: 120 recepten met producten uit de vrije natuur€ 9,00
M. van Leeuwen-CannemanEen vriendschap in het teken van 's lands financiën. Briefwisseling tussen Elias Canneman en Isaac Jan Alexander Gogel 1799-181…€ 15,00
Wiebe BlauwFriese schaatsenmakers: van ambacht tot industrie€ 5,00
IustinanusCorporis Iuris Civilis (2 volumes)€ 150,00
Peter-Paul de BaarOns Amsterdam. Special: Kleding in Amsterdam€ 8,00
Gerrie RoordaKip. Recepten van de meesterkoks€ 5,00
Jean de BrunhoffBabar's Friend Zephir€ 15,00
Susie Boeckmann e.a.Caviar: The Definitive Guide€ 10,00
Frank RenssenOntmoetingen met getuigen van het verleden€ 10,00
F.L. - en anderen BussinkVan het toezicht, de veiligheid en de wetgeving: opstellen aangeboden aan Ferdinand Mertens, oud-inspecteur-generaal van de Insp…€ 10,00
Betty CockerBetty Cocker's Southwest Cooking€ 6,00
Floor van Ede e.a.Mmmm..!€ 5,00
RedactieKolpingsblad: orgaan van het Centraal Verband der St. Joseph-Gezellen-Vereenigingen in Nederland (19 afleveringen)€ 30,00
Ed van der Elsken e.a.Zomaar in een sloot ergens bij Edam€ 6,00
Ainsley HarriottAinsley Harriott's Friends & Family Cookbook: Over 200 Reasons to Eat In€ 10,00
diverse auteursBarbecue. Recepten om meer plezier van uw barbecue te beleven€ 5,00
John LandwehrHoe men zijn brood verdiende... Honderd negentiende-eeuwse ambachten en beroepen *met GESIGNEERDE kaart*€ 10,00
Phillip Anastos e.a.Illegal: Seeking the American Dream€ 10,00
B.H. Slicher van BathVoorlopige systematische bibliografie van de Nederlandse Demografische Geschiedenis€ 10,00
Helene de BruinHartverwarmend: eten & ontmoeten: de lekkerste multicultigerechten uit Nederland€ 5,00
Gordon RamsaySelectie van een meesterchef€ 5,00
Frederik van Eeden e.a.Dagboek, deel II: 1901-1910€ 12,50
Willem DiepraamMonografieën van Nederlandse fotografen 9: Eva Besnyö€ 50,00
Etienne Cocquyt e.a.Ik kan koken: sausen€ 5,00
Paul TherouxHalf Moon Street€ 5,00
B. van 't HoffJoan Blaeu: Toonneel der steden van de Vereenighde Nederlanden met hare beschrijvingen (Holland en West-Vriesland/Utrecht): Hist…€ 15,00
W.J. HofdijkHistorische landschappen€ 12,50
diverse auteursOud-Nederland. Noord- en Zuidnederlandsche plaatsbeschrijving en plaatselijke geschiedenis, zeden en gewoonten, enz.€ 15,00
Richard SandovalModernMexicanFlavors. 125 recipes from the innovative chef of Maya€ 9,50
Joanna Farrow e.a.Taste of Greece. 50 Irresistable Recipes from the Sun-soaked Eastern Mediterranean€ 10,00
Marcel ProustPastiches et mélanges€ 6,00
Carol Saline e.a.Sisters€ 8,00
Dick van KootenHet Witte Kerkje 1860-2010: 150 jaar geschiedenis van het witte kerkje in Huis ter Heide€ 8,00
Matthijs- Lok e.a.De Achttiende Eeuw Nummer 41/2 (2009): Heinekenprijs Jonathan Israel€ 5,00
Jet BoekeDikkie Dik. Het tweede grote kijk- en leesboek€ 5,00
Paul HorganConquistadors in North America€ 10,00
Elizabeth CraigThe art of Irish cooking€ 5,00
Michelle HaywardFat-free cooking. Everyday cooking for a healthier lifestyle€ 5,00
Elizabeth David e.a.Elizabeth Davids beste recepten: meer dan 150 heerlijke gerechten voor elke dag€ 20,00
Nicolette MoutBohemen en de Nederlanden in de zestiende eeuw€ 5,00
Constance Eenschooten e.a.De Hollandse keuken/Dutch Cuisine€ 5,00
J. MulderHet leven in. Een handboekje voor hen, die de volksschool hebben doorloopen€ 5,00
Leonard de VriesNederland 1857-1920 gezien door de stereoscoop€ 8,00
Olaf Souhami e.a.Photos de: Francis Bacon, Fernando Botero, Horacio Cordero, Enzo Cucchi, Keith Haring, ErikRosdahl€ 20,00
Venice LambThe Home Book of Turkish Cookery€ 8,00
Verzendkosten (Nederland en België)€ 3,50
Totaal inclusief verzendkosten€ 751,50Alles uit winkelwagen verwijderen

Verzendkosten per bestelling

Nederland€ 3,50
België€ 3,50
Duitsland€ 4,95(max 2 kg)
Frankrijk€ 10,00(max 2 kg)
Verenigd Koninkrijk€ 15,00(max 2 kg)
Oostenrijk€ 10,00(max 2 kg)
Italië€ 10,00(max 2 kg)
Spanje€ 10,00(max 2 kg)
Zwitserland€ 20,00(max 2 kg)
Andere landen op aanvraag

Bedragen zijn exclusief eventuele betalingskosten.