Boeken in winkelwagen: 14
		
|  | Auteur | Titel | Prijs |  | 
|---|
|  | Betty Kessing | Culinair geschikt | € 5,00 |  | 
|  | Ph.H. Breuker | Landrecht der Vriesne: tekstuitgave en commentaar | € 75,00 |  | 
|  | Geert van Hecke e.a. | Carnet de Cuisine: Geert Van Hecke: Restaurant De Karmeliet: eenvoudige recepten uit de Noordzee | € 25,00 |  | 
|  | Giuseppe Sergio Martini | Bibliografia essenziale di Marino Parenti. Scrittore e bibliografo estroso e cordiale *SIGNED* | € 65,00 |  | 
|  | Lucy Correll e.a. | Nieuwsbrief van de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Maatschappij tot Stadsherstel (9 afleveringen) | € 15,00 |  | 
|  | Ben Klok | De veganistische keuken. Totaal-vegetarische recepten: koken zonder vlees, vis, eieren, melkprodukten, honing | € 5,00 |  | 
|  | Mary Slater | Cooking the Caribbean Way | € 8,00 |  | 
|  | Otto Friedrich | Hollywood: het machtige web | € 6,00 |  | 
|  | Louise Blair e.a. | Koken voor diabetici. Heerlijke gerechten die in dertig minuten of snelle klaar zijn | € 5,00 |  | 
|  | Hans Koolwijk | Verdwenen Plekjes. . .? Alkmaar 1945-1980 | € 8,00 |  | 
|  | Göran van Tol | De oosterse keuken | € 5,00 |  | 
|  | D. Kouwenaar | Amsterdam 1900-1940: gedenkboek | € 9,00 |  | 
|  | diverse auteurs | Afrodisia. Lustopwekkende recepten | € 5,00 |  | 
|  | Paul van Waarden | Het Nieuw Nederlandsch Kookboek | € 11,00 |  | 
| Verzendkosten (Nederland en België) | € 3,50 |  | 
| Totaal inclusief verzendkosten | € 250,50 |  | 
	 
	
		Verzendkosten per bestelling
| Nederland | € 3,50 |  | 
|---|
| België | € 3,50 |  | 
|---|
| Duitsland | € 4,95 | (max 2 kg) | 
|---|
| Frankrijk | € 10,00 | (max 2 kg) | 
|---|
| Verenigd Koninkrijk | € 15,00 | (max 2 kg) | 
|---|
| Oostenrijk | € 10,00 | (max 2 kg) | 
|---|
| Italië | € 10,00 | (max 2 kg) | 
|---|
| Spanje | € 10,00 | (max 2 kg) | 
|---|
| Zwitserland | € 20,00 | (max 2 kg) | 
|---|
| Andere landen op aanvraag | 
Bedragen zijn exclusief eventuele betalingskosten.