Onze boeken

Het volle daglicht

Door Graham Swift

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#96341
Titel
Het volle daglicht
Auteur
Swift, Graham
Boektype
Paperback
Uitgeverij
De Bezige Bij, Amsterdam
Jaar van uitgave
2002
ISBN10
902341019X
ISBN13
9789023410195
Taal
Nederlands
Samenvatting
Op een dag krijgt privé-detective George bezoek van de mooie Sarah. Ze verdenkt haar man van overspel en vraagt George de twee te observeren totdat haar man in staat is een einde te maken aan de affaire en weer bij Sarah terug te keren. George vervult zijn opdracht en als hij getuige is van het afscheid tussen Bob en de jonge vrouw, weet hij dat zijn opdracht ten einde is.
Het is een jaar later. Elke veertien dagen bezoekt George Sarah in de gevangenis. De bezoeken - en de tijd daartussen - leidden George terug in de tijd, naar Sarahs verleden, naar gebeurtenissen die hij zich maar al te goed voor de geest kan halen. Maar ze brengen hem ook dichter bij een ogenblik dat hij zich nauwelijks kan voorstellen - wanneer ze op een dag de donkerte zal verlaten en weer naar buiten stapt, in
... (Lees verder) het volle licht der dagen.
Graham Swift is een meester in het uitvergroten van het alledaags leed. Zijn personages bevinden zich in de herfst van hun leven en proberen door te graven, terug te blikken en te bespiegelen, gebeurtenissen te duiden en vervolgens de balans op te maken.
Pagina's
320
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.