Onze boeken

JFK - een biografie van John F. Kerry

Door Michael Kranish

Categorie
Geschiedenis Noord-Amerika
Boeknummer
#90055
Titel
JFK - een biografie van John F. Kerry
Auteur
Kranish, Michael
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Vassallucci, Amsterdam
Jaar van uitgave
2004
ISBN10
9050005748
ISBN13
9789050005746
Taal
Nederlands
Samenvatting
JFK is gebaseerd op diverse ' alom geprezen ' publicaties die de afgelopen jaren reeds verschenen in de Boston Globe en biedt een indringend portret van het fenomeen John Kerry, die ' nadat in eerste instantie Howard Dean de meeste kansen leek te hebben ' het in november zal opnemen tegen George W. Bush. De biografie bevat uitgebreide informatie over Kerry's jeugd, zijn tijd in militaire dienst (Kerry werd meermalen onderscheiden wegens getoonde moed in Vietnam), zijn oppositie tegen de Vietnamoorlog nadat hij terugkeerde naar Amerika, zijn politieke carrière, zijn huwelijk met Teresa Heinz en zijn opmerkelijke opkomst tijdens de verkiezing van democratische presidentskandidaten in 2004.
JFK, een biografie van John F. Kerry is de eerste volledige en inzichtelijke biografie over he
... (Lees verder)t leven van deze presidentskandidaat, die jaren lang een mysterie is geweest voor het publiek door zijn complexe en boeiende persoonlijke en professionele geschiedenis.

Michael Kranish werkt al twintig jaar voor de Boston Globe, waarvan de laatste zestien jaar voor de afdeling Washington van deze krant. Brian C. Mooney heeft dertig jaar ervaring als journalist in Boston en omgeving. Hij werkt al zestien jaar voor de Boston Globe.
Nina J. Easton is onlangs assistent-hoofdredacteur van de afdeling Washington van de Boston Globe geworden. Verder is zij de auteur van Gang of Five: Leaders at the Center of the Conservative Ascendancy, over de opkomst van de hedendaagse conservatieve beweging.

'Iedereen die geïnteresseerd is in de verkiezingen van 2004 kan groot voordeel halen uit dit diepgaande onderzoek naar een man die president wil worden' Publishers Weekly
Pagina's
342
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.