Onze boeken

Hogerop (Trading Up)

Door Candance Bushnell

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#87742
Titel
Hogerop (Trading Up)
Auteur
Bushnell, Candance
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Vassallucci, Amsterdam
Jaar van uitgave
2003
ISBN10
9050004652
ISBN13
9789050004657
Taal
Nederlands
Samenvatting
Candace Bushnell is dé chroniqueur van moderne zeden in New York City, en verwierf wereldfaam met haar boeken Sex and the City en 4 Blondes. Ook in Nederland is zij inmiddels een ster: de televisieserie Sex and the City is door honderdduizenden vrouwen verslonden en van de vertaling van 4 Blondes zijn reeds meer dan 50.000 exemplaren verkocht.
In Trading Up maken we opnieuw kennis met Janey Wilcox (die in een van de verhalen in 4 Blondes regelmatig de Hamptons frequenteerde, op zoek naar rijke mannen met buitenhuizen), die als model werkt voor Victoria Secret en 'te mooi is om te falen'. Via Janey's slinkse wegen om 'hogerop' te geraken - iedereen kan ingeruild worden voor iemand die nóg belangrijker, mooier of rijker is, en liefst alledrie tegelijk - belandt de lezer in een
... (Lees verder) wereld vol limo's, smakelijke polospelers, film-bonzen en 2000 vierkante meter appartementen op Fifth Avenue. Wanneer Janey's succes haar boven het hoofd lijkt te groeien en krachten om haar heen haar ten val proberen te brengen, beseft ze voor het eerst in haar glamoureuze leven hoe ver ze wil gaan om haar dromen te realiseren...
Trading Up biedt een heerlijke mix van sociale satire, een blik in de keuken van de upper class en een zeer onderhoudende komedie vol rake observeringen.
Pagina's
461
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.