Onze boeken

Overal kleine altaren

Door Rebecca Wells

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#81906
Titel
Overal kleine altaren
Auteur
Wells, Rebecca
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Uitgeverij Thoth, Bussum
Jaar van uitgave
1999
ISBN10
9068682318
ISBN13
9789068682311
Taal
Nederlands
Samenvatting
'Overal kleine altaren' is een prikkelende, ontroerende en geestige roman over de familie Walker in het broeierige zuiden van de Verenigde Staten. Centraal staat Siddalee Walker, toneelregisseuse in New York.
Ze kijkt terug op haar jeugd in Thornton, waarin haar knappe, charmante en opzichtige moeder Viviane een overheersende rol speelt. Haar vader, Big Shep, een gevoelige boer uit Louisiana en evenals zijn vrouw aan de drank, kan zich niet goed uiten. Siddalee en haar broers en zuster hebben hun eigen problemen, en Wiletta en Chaney, het zwarte echtpaar dat bij de Walkers in dienst is, zijn niet in een positie om hen te helpen. Met humor en op soms hartverscheurende wijze doen de familieleden verslag van de ogenschijnlijk weinig ingrijpende gebeurtenissen in hun leven. Wells laat een ve
... (Lees verder)rrassende verzameling stemmen binnen één gezin horen, krachtig in hun pijn, schitterend in hun breedvoerigheid en inzicht.
Pagina's
284
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.