Onze boeken

De tuin van Rámon. Drie generaties vrouwen in Spanje

Door Maria de la Pau Janer

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#74601
Titel
De tuin van Rámon. Drie generaties vrouwen in Spanje
Auteur
Pau Janer, Maria de la
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Arena, Amsterdam
Jaar van uitgave
2003
ISBN10
9069745593
ISBN13
9789069745596
Taal
Nederlands
Samenvatting
Carlota woont met haar grootvader Mateo op Mallorca, in een groot landhuis met een prachtige tuin, waar ook de geesten van haar jong overleden grootmoeder en moeder rondwaren.
Wanneer Carlota op zolder een poëtische brief van de vroegere tuinman Ramón vindt, besluit ze hem op te zoeken. Hij is tenslotte jarenlang bij haar familie in dienst geweest en kan haar ongetwijfeld meer vertellen over het leven en de raadselachtige dood van haar grootmoeder en moeder. Als Carlota Ramón ontmoet is ze zeer onder de indruk van deze geheimzinnige man. Al snel wordt het haar duidelijk dat haar familiegeschiedenis anders in elkaar steekt dan zij altijd heeft gedacht'
De tuin van Ramón is een kleurrijke roman over liefde, dromen en familiegeheimen. Met dit prachtige magisch-real
... (Lees verder)istische verhaal over drie generaties vrouwen openbaart Maria de la Pau Janer zich als een groot vertelster.
Maria de la Pau Janer werd geboren in Palma (Mallorca). Ze geeft les aan de universiteit van de Balearen. Ze ontving verschillende literaire prijzen voor haar eerdere romans, en werd met De tuin van Ramón genomineerd voor de Premio Planeta 2002.
Pagina's
272
Onderwerpen
Spanje (10)
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.