Onze boeken

De V van Venus

Door Marion Bloem

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#65633
Titel
De V van Venus
Auteur
Bloem, Marion
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers, Amsterdam/Antwerpen
Jaar van uitgave
2004
ISBN10
9029504587
ISBN13
9789029504584
Taal
Nederlands
Samenvatting
De auteur Venus van Oosten is van de ene op de andere dag spoorloos verdwenen. Ze laat haar echtgenoot, die ernstig ziek is, vertwijfeld achter. Noch hij, noch hun zoon heeft enig idee waar Venus, die niets meer van zich laat horen, uithangt. Wat bezielt haar om op zo'n moeilijk moment te verdwijnen?
Het enige wat ze heeft achtergelaten is een nalatenschap op schrift. In haar werkkamer liggen, in volstrekte ordeloosheid, overal paperassen. De harde schijf van haar computer bevat een chaos aan bestanden. Geen tekst is afgerond, elke logische samenhang ontbreekt. Venus' uitgever krijgt de zware taak om met alles wat in haar werkkamer te vinden is een boek samen te stellen. Venus van Oosten lijkt een inventarisatie gemaakt te hebben van alles wat ze in haar leven is kwijtgeraakt. Langzaam aa
... (Lees verder)n wordt duidelijk dat wat liefdeloosheid leek, een ultieme uiting van onvoorwaardelijke liefde zou kunnen zijn.
Pagina's
493
Conditie
Goed
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.