Onze boeken

Alles over ei en eiergerechten: een complete gids over eieren en het bereiden van eiergerechten

Door Alex Barker

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#393027-KI26
Titel
Alles over ei en eiergerechten: een complete gids over eieren en het bereiden van eiergerechten
Auteur
Barker, Alex
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Utrecht : Veltman
Jaar van uitgave
2001
ISBN10
9059200012
ISBN13
9789059200012
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele geïllustreerde hardcover, gedecoreerde schutbladen, geïllustreerd met veel (paginagrote) foto's in kleur, 4to.
Samenvatting
Een complete gids over eieren en het bereiden van eiergerechten. Dit boek bevat een schat aan waardevolle informatie over het kopen, bewaren en bereiden van eieren, met gedetailleerde stap-voor-stapinstructies die alle kooktechnieken demonstreren.
Alle bekende soorten eieren vindt u in dit van prachtige kleurenfoto's voorziene boek, zoals het kippen-, eenden- en kwartelei en exotischer soorten als het ganzen-, struisvogel- en emoe-ei.
Met meer dan 150 inspirerende recepten, waaronder klassiekers zoals roerei met gerookte zalm, salade Niçoise en custard met gebrande suiker, maar ook moderne creaties zoals gepocheerde eieren met pancetta en raket, tomatenbrood met mozzarella en koude Grand Marnier-soufflés.
Of u nu de voorkeur geeft aan de vertrouwde smaak van een vers gepoc
... (Lees verder)heerd eitje of een luchtige soufflé of aan de verrukking van een meringue die in de mond smelt, dit boek biedt u veel inspiratie en vele recepten én mag in geen enkele keuken ontbreken.
Pagina's
256
Conditie
Goed — Enige foxing voor- en achterin; zonder stofomslag.
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.