Onze boeken
Het ei
Door Michel Roux e.a.
Categorie | Kookboeken |
|---|---|
Boeknummer | #392419-XP17 |
Titel | Het ei |
Auteur | Roux, Michel & Martin Brigdale (fotografie) |
Boektype | Paperback |
Uitgeverij | 's-Graveland : Fontaine Uitgevers |
Jaar van uitgave | 2005 |
ISBN10 | 9059561627 |
ISBN13 | 9789059561625 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Paperback, geïllustreerd met veel (paginagrote) foto's in kleur, 8vo. |
Samenvatting | Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruyèresoufflé tot de heerlijkste nagerechten als chocolademousse of pistache-crème brûlee. In dit boek vindt de lezer zowel klassieke als moderne recepten van de wereldwijd bekende en gelauwerde chef-kok Michel Roux. In elk hoofdstuk staat een bereidingswijze van eieren centraal: van koken, bakken, pocheren, roerei maken en in de oven garen tot het maken van een volmaakte omelet, crêpe, soufflé, meringue of custardvla. Klassieke recepten als sauce hollandaise, eieren benedict en citroensoufflé kregen een moderne draai, waarbij Michels originele rece... (Lees verder)pten kunnen bogen op moderne combinaties of een lichtere, simpelere bereiding. De schitterende foto's en de heldere receptuur maken Het ei een boek om elke dag van te genieten. |
Pagina's | 299 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 10,00 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.