Onze boeken

Larousse Gastronomique: 's Werelds grootste kookencyclopedie (2 delen)

Door Jacques Meerman

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#381826-WD25
Titel
Larousse Gastronomique: 's Werelds grootste kookencyclopedie (2 delen)
Auteur
Meerman, Jacques (redactie)
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Utrecht/Antwerpen : Kosmos-Z&K Uitgevers
Jaar van uitgave
2003
ISBN10
9021535998
ISBN13
9789021535999
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele rode linnen band met goudopdruk, stofomslag, illustraties in kleur, 1278 pagina's + "Receptenboek", paperback, 256 pagina's, klein 4to, in slipcase.
Samenvatting
Larousse gastronomique is 's werelds beroemdste culinaire naslagwerk. Prosper Montagné, een vermaarde Franse chef-kok, was verantwoordelijk voor de eerste editie die in 1938 in Parijs verscheen. Hij wilde een overzicht geven van de geschiedenis van de gastronomie in de twintigste eeuw, en een informatiebron zijn voor de praktische aspecten van het koken. De Larousse werd de afgelopen eeuw een groot aantal keren herzien waarbij de inhoud werd aangepast aan de steeds veranderende situatie op culinair gebied. Deze geheel herziene uitgave is een weerslag van de culinaire revolutie van de afgelopen twintig jaar.
De Larousse gastronomique is het ultieme naslagwerk voor professionele en hobbykoks, het is een combinatie van geschiedenis, theorie en praktijk. De overzichtelijke vormgeving e
... (Lees verder)n ruim 600 culinaire foto's vullen de informatie uitstekend aan en maken het boek toegankelijk en overzichtelijk. Om de recepten gemakkelijk in de keuken te kunnen gebruiken worden deze niet alleen in het complete boek opgenomen, maar ook apart gebundeld in een receptenboek.
Pagina's
-
Conditie
Redelijk — Vouw in rug van stofomslag.
Prijs
€ 25,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.