Onze boeken

Het basiskookboek: basisrecepten, technieken en adviezen voor beginners en gevorderden

Door Cas Spijkers

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#381527-WC25
Titel
Het basiskookboek: basisrecepten, technieken en adviezen voor beginners en gevorderden
Auteur
Spijkers, Cas
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Baarn : Tirion
Jaar van uitgave
2004
ISBN10
9043906212
ISBN13
9789043906210
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, veel illustraties (waaronder foto's) in kleur en z/w, 4to.
Samenvatting
Om lekker, gevarieerd en gezond te kunnen koken, is enige kennis van de basisprincipes van het koken en van de producten van groot belang. Cas spijkers geeft in Het Basiskookboek kookadviezen voor beginners en gevorderden. Het boek is ingedeeld in de verschillende groepen levensmiddelen. Elk hoofdstuk begint met inspirerende, stap-voor-stap beschreven recepten, die vaak voorzien zijn van tips en variaties. Daarna worden de gebruikte ingrediënten beschreven met informatie over de voedingswaarde, het seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast.
In 'specials' worden verschillende onderwerpen belicht. Onder meer trendy gerechten, tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd, bouillons, sauzen, kooktechnieken, keukengerei en -apparaten, kruiden, specerije
... (Lees verder)n en smaakmakers.
Pagina's
240
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.