Onze boeken
Het basiskookboek: basisrecepten, technieken en adviezen voor beginners en gevorderden
Door Cas Spijkers
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #381527-WC25 |
Titel | Het basiskookboek: basisrecepten, technieken en adviezen voor beginners en gevorderden |
Auteur | Spijkers, Cas |
Boektype | Paperback |
Uitgeverij | Baarn : Tirion |
Jaar van uitgave | 2004 |
ISBN10 | 9043906212 |
ISBN13 | 9789043906210 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Paperback, veel illustraties (waaronder foto's) in kleur en z/w, 4to. |
Samenvatting | Om lekker, gevarieerd en gezond te kunnen koken, is enige kennis van de basisprincipes van het koken en van de producten van groot belang. Cas spijkers geeft in Het Basiskookboek kookadviezen voor beginners en gevorderden. Het boek is ingedeeld in de verschillende groepen levensmiddelen. Elk hoofdstuk begint met inspirerende, stap-voor-stap beschreven recepten, die vaak voorzien zijn van tips en variaties. Daarna worden de gebruikte ingrediënten beschreven met informatie over de voedingswaarde, het seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast. In 'specials' worden verschillende onderwerpen belicht. Onder meer trendy gerechten, tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd, bouillons, sauzen, kooktechnieken, keukengerei en -apparaten, kruiden, specerije... (Lees verder)n en smaakmakers. |
Pagina's | 240 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 10,00 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.