Onze boeken
Handboek Gastronomie: Vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts
Door Johan van de Ven
| Categorie | Kookboeken | 
|---|---|
| Boeknummer | #381206-WB29 | 
| Titel | Handboek Gastronomie: Vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts | 
| Auteur | Ven, Johan van de (samenstelling) | 
| Boektype | Gebonden hardcover | 
| Uitgeverij | Baarn : Tirion-Lannoo | 
| Jaar van uitgave | 2001 | 
| ISBN10 | 9043902950 | 
| ISBN13 | 9789043902953 | 
| Taal | Nederlands | 
| Beschrijving | Originele geïllustreerde hardcover, geïllustreerd met veel foto's in kleur, 4to. | 
| Pagina's | 783 | 
| Conditie | Goed | 
| Prijs | € 12,50 | 
 
		Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.
 Toevoegen aan winkelwagen
Toevoegen aan winkelwagen









