Onze boeken
Handboek Gastronomie: Vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts
Door Johan van de Ven
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #381206-WB29 |
Titel | Handboek Gastronomie: Vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts |
Auteur | Ven, Johan van de (samenstelling) |
Boektype | Gebonden hardcover |
Uitgeverij | Baarn : Tirion-Lannoo |
Jaar van uitgave | 2001 |
ISBN10 | 9043902950 |
ISBN13 | 9789043902953 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele geïllustreerde hardcover, geïllustreerd met veel foto's in kleur, 4to. |
Pagina's | 783 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 12,50 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.