Onze boeken

Handboek Gastronomie: Vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts

Door Johan van de Ven

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#381206-WB29
Titel
Handboek Gastronomie: Vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts
Auteur
Ven, Johan van de (samenstelling)
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Baarn : Tirion-Lannoo
Jaar van uitgave
2001
ISBN10
9043902950
ISBN13
9789043902953
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele geïllustreerde hardcover, geïllustreerd met veel foto's in kleur, 4to.
Pagina's
783
Conditie
Goed
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.