Onze boeken
Sergio Herman: New Italian: Recepten en verhalen
Door Willem Asaert e.a.
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #380806-WB27 |
Titel | Sergio Herman: New Italian: Recepten en verhalen |
Auteur | Asaert, Willem & Kris Vlegels (fotografie) |
Boektype | Gebonden |
Druk | 2e druk |
Uitgeverij | 's-Gravenhage : Nijgh & Van Ditmar |
Jaar van uitgave | 2021 |
ISBN10 | 9038809875 |
ISBN13 | 9789038809878 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele hardcover, geïllustreerd met veel foto's in kleur, 4to. |
Samenvatting | Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd. Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de 'cucina nuova'. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een car... (Lees verder)bonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole. Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken. |
Pagina's | 301 |
Conditie | Goed — Schutblad heel licht sleets langs de randen. |
Prijs | € 25,00 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.