Onze boeken

Smaak: het combineren van de basissmaken zuur, zout, hartig, bitter en zoet

Door Sybil Kapoor e.a.

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#371063-KI9
Titel
Smaak: het combineren van de basissmaken zuur, zout, hartig, bitter en zoet
Auteur
Kapoor, Sybil & Gwen Neuman & Heleen Silvis
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Utrecht : Veltman Uitgevers
Jaar van uitgave
2004
ISBN10
9059202422
ISBN13
9789059202429
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele hardcover in bijpassend stofomslag, geïllustreerd met veel foto's in kleur, 4to.
Pagina's
208
Conditie
Goed
Prijs
€ 7,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.