Onze boeken
Smaak: het combineren van de basissmaken zuur, zout, hartig, bitter en zoet
Door Sybil Kapoor e.a.
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #371063-KI9 |
Titel | Smaak: het combineren van de basissmaken zuur, zout, hartig, bitter en zoet |
Auteur | Kapoor, Sybil & Gwen Neuman & Heleen Silvis |
Boektype | Gebonden hardcover met stofomslag |
Uitgeverij | Utrecht : Veltman Uitgevers |
Jaar van uitgave | 2004 |
ISBN10 | 9059202422 |
ISBN13 | 9789059202429 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele hardcover in bijpassend stofomslag, geïllustreerd met veel foto's in kleur, 4to. |
Pagina's | 208 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 7,00 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.