Onze boeken

Yeah! yeah! yeah! Twee dagen met The Beatles in de polder

Door Cees Nooteboom e.a.

Categorie
Popmuziek & Modern
Boeknummer
#330818-VC33
Titel
Yeah! yeah! yeah! Twee dagen met The Beatles in de polder
Auteur
Nooteboom, Cees & Huug Schipper (inleiding) & Eddy Posthuma de Boer (foto's)
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Varik : Uitgeverij De Weideblik
Jaar van uitgave
2014
ISBN10
9077767479
ISBN13
9789077767474
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback met flappen, geïllustreerd mt veel (paginagrote) z/w foto's, 8vo.
Samenvatting
Op 4 juni 1964 startte de eerste Beatles World Tour in Denemarken. Daarna kwam de band twee dagen naar Nederland om vervolgens door te reizen naar het Verre Oosten en Oceanië. Woensdag 3 juni, de laatste repetitiedag, sloeg het noodlot toe. Drummer Ringo Star moest met verschijnselen van oververmoeidheid in het ziekenhuis worden opgenomen. Hij werd op de valreep vervangen door ene Jimmy Nichol, 'een goede drummer' volgens Brian Epstein. Dat mocht zo zijn, maar hij was geen Beatle en het waren dus niet de 'magische vier'- the 'fab four' - die op het vliegtuig stapten. Dat was wereldnieuws. Cabaretier Wim Kan noteerde op 5 juni in zijn dagbloek: 'Half Zuid-Oost-Azië onder de voet gelopen en Ringo in het ziekenhuis. Wat een wereld, wat een wereld.'
Yeah! Yeah! Yeah! Twee dagen beat
... (Lees verder)lemania, compleet in beeld gebracht door Eddy Posthuma de Boer, ingeleid door Huug Schipper en met een tekstbijdrage van Cees Nooteboom.
Pagina's
56
Conditie
Goed
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.