Onze boeken

Italie: cultuur en keuken

Door Ingeborg Pils e.a.

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#330730-KF27
Titel
Italie: cultuur en keuken
Auteur
Pils, Ingeborg & Stefan Pallmer
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Bath : Parragon
Jaar van uitgave
2009
ISBN10
1407577794
ISBN13
9781407577791
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, rijk geïllustreerd met (paginagrote) kleurenfoto's, 4to.
Samenvatting


De Italiaanse keuken heeft alles wat het hart van de fijnproever begeert: goede producten, een unieke kooktraditie en regionale gerechten die ondanks de invloeden van buitenaf ook in de afgelopen decennia hun eigen identiteit hebben weten te behouden.

Alba-truffels en balsamicoazijn,olijfolie en oregano, en Parmezaanse kaas en pasta zijn ingrediënten die Italiëwereldfaam hebben opgeleverd. Maar er valt nog veel meer te ontdekken in de autenthieke, regionale keukens van Italië.

Dit boek is opgezet volgens de lijnen van de traditionele Italiaanse keuken en geeft een beeld van de culinaire tradities van de 20 Italiaanse regio's. Het beschrijft de belangrijkste specialiteiten en biedt een overzicht van het brede scala aan Italiaanse wijnen. De circa 450 recepten lopen
... (Lees verder)uiteen van envoudige streekgerechten tot de verfijnde creaties uit de grote steden.
Pagina's
511
Conditie
Goed
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.