Onze boeken

Cyprus: Familierecepten uit een eilandkeuken

Door Georgina Hayden

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#330545-KF23
Titel
Cyprus: Familierecepten uit een eilandkeuken
Auteur
Hayden, Georgina
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Haarlem : Becht
Jaar van uitgave
2020
ISBN10
9023016262
ISBN13
9789023016267
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcvoer, geïllustreerd met veel kleurenfoto's, klein 4to.
Samenvatting

De keuken van Cyprus is een smeltkroes van mediterrane en Midden- Oosterse smaken. Deze fantastische combinatie levert heerlijke gerechten op zoals ontbijtcake met appel en olijfolie, calamari met venkel, geroosterde kikkererwten-sesamsoep en langzaam gegaard varkensvlees met kweeperen. In 'Cyprus' vind je recepten voor ontbijtjes, mezze, gerechten met groente, granen, vis of vlees, bijgerechten, zoetigheden en drankjes. Georgina Hayden – auteur van Slow – groeide op in Londen, maar via haar Grieks-Cypriotische grootouders – die een Cypriotisch restaurant en delicatessezaakje uitbaatten – kreeg ze alles mee over de Cypriotische cultuur en keuken. In Cyprus deelt ze haar favoriete familierecepten, van generatie op generatie met liefde overgedragen. De prachtige sfe
... (Lees verder)erfoto's laten een rustiek eilandleven zien waarin het familieleven, verse producten en samen lekker eten centraal staan.
Pagina's
300
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.