Onze boeken

Wichelroede lopen: oefeningen en praktische instructies voor een bijzondee hobby

Door G.J.F. van Tuil e.a.

Categorie
Algemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer
#324832-KD25
Titel
Wichelroede lopen: oefeningen en praktische instructies voor een bijzondee hobby
Auteur
Tuil, G.J.F. van & E.R.A. van Heerde
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Weert : Uitgeverij M&P
Jaar van uitgave
1987
ISBN13
978906590166
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, illusraties in z/w, met losse materialen, 4to.
Samenvatting
Dat wichelroedelopen geen geheimzinnige kunst is, slechts voorbehouden aan een handjevol ingewijden, bewijst deze duidelijke en overzichtelijke handleiding.
Iedereen kan met behulp van eenvoudige instrumenten en technieken zelf ondergrondse zaken zoals waterlopen en leidingen detecteren. De verschillende technieken worden stap-voor-stap uitgelegd en gaan steeds vergezeld van enkele praktische 'oefeningen' waarmee de beginnende wichelroedeloper de gepresenteerde theorie direct in praktijk kan brengen. Dankzij de in het pakket bijgevoegde wichelroedeinstrumenten kan de lezer onmiddellijk aan de slag.
Na een uitgebreide kennismaking met de basistechnieken en vaardigheden gaat het tweede deel van wichelroedelopen in op bijzondere mogelijkheden en toepassingen van de wichelroede. Aan de orde
... (Lees verder)komen belangrijke zaken zoals: opsporings-systematiek, speciale richting- en positiebepalende technieken alsmede de dieptebepalende technieken. Ook worden enkele wichelroede-experimenten besproken die (eventueel in wedstrijdverband) met meerdere mensen kunnen worden uitgevoerd. In deel 3 tenslotte wordt aandacht besteed aan de achtergronden van het wichelroedelopen. Naast wetenschappelijke testexperimenten worden ook bijzondere toepassingen van de wichelroede in de archeologie belicht. Tevens wordt een beknopt overzicht gegeven van de geschiedenis van het wichelroedelopen, een geschiedenis die teruggaat tot de oude Chinese en Egyptische culturen.
Pagina's
96
Conditie
Goed
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.