Onze boeken

Gastronomisch Bommelboek: een praktisch kookboek met drinkadviezen: samengesteld door Joost, chef de cuisine van Château Bommelstein

Door Marianne Stuit e.a.

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#324788-KD23
Titel
Gastronomisch Bommelboek: een praktisch kookboek met drinkadviezen: samengesteld door Joost, chef de cuisine van Château Bommelstein
Auteur
Stuit, Marianne & Hubrecht Duijker
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Amsterdam : De Bezige Bij
Jaar van uitgave
1993
ISBN10
9023452585
ISBN13
9789023452584
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, gedrukt in zwarte en rood, geïllustreerd met z/w tekeningen, 4to.
Samenvatting
Gastronomisch Bommelboek. Door heer Bommel in zijn avonturen van hap tot hap te volgen - en van slok tot slok - ontstond een rijk geschakeerd Heren Eet - en Drinkboek met vele knap gecomponeerde menu's, tal van originele recepten en een menigte van nuttige aanwijzingen voor wat er bij te drinken valt. De inhoud beweegt zich van ontbijten via versnaperingen, picknickmand en barbequegerechten.
Pagina's
103
Conditie
Goed — Rug verkleurd.
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.