Onze boeken

De slag om Arnhem

Door Antony Beevor

Categorie
WO II
Boeknummer
#323937-XC7
Titel
De slag om Arnhem
Auteur
Beevor, Antony
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam : Ambo/Anthos
Jaar van uitgave
2018
ISBN10
9026347111
ISBN13
9789026347115
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, geïllustreerd met z/w foto's, z/w kaartje op verso voor- en achterplat, 8vo.
Samenvatting
De Slag om Arnhem van Antony Beevor is een uitputtende geschiedschrijving over een van de grootste luchtlandingen uit de oorlog met alle militaire details en aandacht voor de menselijke verhalen.

In De Slag om Arnhem geeft gerenommeerd historicus en meesterverteller Antony Beevor, auteur van bestsellers als D-Day en Stalingrad, met veel oog voor de militaire en politieke beslissingen, een compleet beeld van het strijdveld rondom Arnhem. Een van de grootste luchtlandingen uit de oorlog, een heroïsche strijd die negen dagen duurde, een catastrofale misrekening van de Britten en de laatste overwinning van Adolf Hitler.

Gebruikmakend van nieuw archiefmateriaal schetst hij de lotgevallen van soldaten en burgers en ontdoet hij de veldslag van zijn mythen. Antony Beevor komt met een ni
... (Lees verder)euw standaardwerk over de Slag om Arnhem: een uitputtende geschiedschrijving met alle militaire details en aandacht voor de menselijke verhalen.

'Beevors grote talent is zijn vermogen soepel in en uit te zoomen op de strategische beslissingen op hoog niveau en de lotgevallen van de soldaten en burgers aan het front. Hij toont de oorlog in al zijn gruwelijkheid en onmenselijkheid.' – Historisch Nieuwsblad
Pagina's
471
Conditie
Goed
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.