Onze boeken

Leerboek Russisch: Russisch leren, Rusland kennen

Door Nina Basko

Categorie
Taalkunde & Woordenboeken
Boeknummer
#319028-VG8
Titel
Leerboek Russisch: Russisch leren, Rusland kennen
Auteur
Basko, Nina
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Gent : Academia Press
Jaar van uitgave
2000
ISBN10
9038202261
ISBN13
9789038202266
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, illustrated with b/w drawings, 8vo.
Samenvatting

Dit leerboek richt zich tot allen die in België en Nederland de Russische taal studeren. Het is bestemd voor diegenen die reeds een basiskennis van de Russische taal hebben maar die hun kennis nog willen verbeteren. Dit leerboek heeft als hoofddoel buitenlanders te helpen converseren in het moderne Rusland en de spreekvaardigheid in het Russisch te stimuleren. Tegelijkertijd moet dit boek de lezer voorbereiden op een reis naar Rusland, hem helpen er zich thuis te voelen en de natuurlijke stress te verminderen die men ervaart wanneer men zich in een vreemd land bevindt. Van het ene hoofdstuk in het andere stappend maakt de lezer als het ware een papieren reis naar de Russische hoofdstad, ontdekt hij het hedendaagse Russische leven, komt hij in contact met taalstereotiepen in herkenba
... (Lees verder)re situaties. Wat dit leerboek onderscheidt van andere handboeken is de oriëntatie ervan op de levende, natuurlijke taal van de Russen op de drempel van de eenentwintigste eeuw. Het boek kan gebruikt worden in een les onder leiding van een leraar maar ook bij zelfstudie.
Pagina's
366
Conditie
Goed — Name on title page.
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.