Onze boeken
Het vleesboek: tips en wetenswaardigheden uit de ambachtelijke slagerij van Fred de Leeuw
Door Alain Caron e.a.
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #318834-KN15 |
Titel | Het vleesboek: tips en wetenswaardigheden uit de ambachtelijke slagerij van Fred de Leeuw |
Auteur | Caron, Alain & Lars Hamer |
Boektype | Gebonden hardcover |
Uitgeverij | Baarn : Tirion |
Jaar van uitgave | 1999 |
ISBN10 | 9043900451 |
ISBN13 | 9789043900454 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele bedrukte hardcover, geïllustreerd met kleurenfoto's, klein 4to. |
Pagina's | 144 |
Conditie | Als nieuw |
Prijs | € 10,00 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.