Onze boeken
De klassieke Franse keuken: de beste recepten van 's werelds beroemdste kookschool Le Cordon Blue
Door André Cointreau
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #318759-KN15 |
Titel | De klassieke Franse keuken: de beste recepten van 's werelds beroemdste kookschool Le Cordon Blue |
Auteur | Cointreau, André (voorwoord) |
Boektype | Gebonden hardcover |
Uitgeverij | Utrecht : Kosmos-Z&K |
Jaar van uitgave | 1995 |
ISBN10 | 9021525135 |
ISBN13 | 9789021525136 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele bedrukte hardcover, illustraties in kleur, 4to. |
Samenvatting | Le Cordon Bleu, de gerenommeerde kookschool voor de klassieke Franse keuken, bestaat 100 jaar. In dit boek geeft dit wereldberoemde culinaire instituut daarom nu haar honderd beste recepten prijs. Variërend van gerechten uit de bekende 'haute cuisine', tot moderne en regionale 'klassiekers', treft u in dit boek een verzameling recepten aan, die de grote variëteit in de Franse keuken weerspiegelt. Met duidelijke stap-voor-stap uitleg van de technieken en meer dan tweehonderd kleurenfoto's! |
Pagina's | 160 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 15,00 |
Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.