Onze boeken

Handboek voor schrijvers

Door Maaike Molhuysen e.a.

Categorie
Taalkunde & Woordenboeken
Boeknummer
#314101-VD18
Titel
Handboek voor schrijvers
Auteur
Molhuysen, Maaike & Louis Stiller
Boektype
Paperback
Druk
3e druk
Uitgeverij
Amsredam/Antwerpenj : Uitgeverij Augustus
Jaar van uitgave
2006
ISBN10
9045700964
ISBN13
9789045700960
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, derde geheel herziene druk, 8vo.
Samenvatting
Het naslagwerk voor de 1 miljoen schrijvers in Nederland en Vlaanderen. Wie schrijver wil worden heeft vaak veel praktische vragen. Waar kun je terecht als je nieuwe technieken wilt leren of een boek in eigen beheer wilt uitgeven? Is een schrijfgroep iets voor jou? Hoe weet je of je manuscript goed genoeg is om op te sturen naar een uitgeverij? En hoe kun je als schrijver je geld verdienen?
Het Handboek voor schrijvers biedt de antwoorden. Niet alleen is er een uitputtend namen- en adressenoverzicht opgenomen van bijna drieduizend literaire organisaties in Nederland en Vlaanderen (van manuscriptbeoordelingsmogelijkheden tot kinderboekenuitgeverijen), het Handboek beschrijft ook alle mogelijkheden die een schrijver heeft om zijn schrijfdoelen te bereiken. Welke functies kan een literaire w
... (Lees verder)edstrijd hebben, en is een open podium misscjien een mogelijkheid om reacties te krijgen op je werk?
Daarnaast komen zakelijke onderwerpen als `rechten en contracten' en `schrijven en geld' uitvoerig aan bod.
Samen met het overzicht van duizend namen en adressen, een namenregister en een trefwoordenregister, kan dit naslagwerk met recht hét naslagwerk voor schrijvers worden genoemd.
Deze nieuwe editie van de succesvolle uitgave is fors uitgebreid, geactualiseerd en volledig toegesneden op de individuele behoeften van schrijvers.
Pagina's
367
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.