Onze boeken

Proef ! Oranjebloesem: de nieuwe Marokkaanse keuken

Door Merijn Tol e.a.

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#310133-KK21
Titel
Proef ! Oranjebloesem: de nieuwe Marokkaanse keuken
Auteur
Tol, Merijn & Mina Abouzahra
Boektype
Gebonden
Uitgeverij
Utrecht : Spectrum
Jaar van uitgave
2005
ISBN10
9027414459
ISBN13
9789027414458
Taal
Nederlands
Beschrijving
Softcover flexiband, (paginagrote) illustratie sin kleur, 4to.
Samenvatting

Hartsvriendinnen Mina Abouzahra en Merijn Tol sloegen de handen in elkaar voor “Proef! Oranjebloesem”, een prachtig geïllustreerd kookboek over de nieuwe Marokkaanse keuken. Door Mina's Marokkaanse achtergrond en Merijns voorkeur voor de Mediterrane keuken, vonden ze in elkaar de perfecte kruisbestuiving. Maar Proef! is meer dan louter en alleen een receptenboek. Naast de talloze recepten voor sauzen, dressings, marinades, salades, soepen, tapenades, drankjes, toetjes, cocktails en kip, -vis -en vleesgerechten, wordt er ook verwezen naar de oorsprong van bepaalde recepten en gerechten In het boek vinden we ook persoonlijke getuigenissen van de auteurs, tot zelfs gedichten toe. Verder wordt er ook een uitvoerige uiteenzetting gegeven van Marokkaanse wijnen en krijgen we z
... (Lees verder)elfs een evaluatielijst van Marokkaanse Riads (gastenhuizen). Kortom, Proef! is een veelzijdig, verfrissend culinair boek over Marokkaanse gerechten met nieuwe smaken. Het is een warm en stijlvol boek waaruit al snel duidelijk wordt dat het geschreven is met veel passie en liefde voor de keuken.
Pagina's
107
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.