Onze boeken

Zeiljachten van de wereld

Door Flavio Serafini

Categorie
Schepen & Scheepvaart
Boeknummer
#306869-KJ18
Titel
Zeiljachten van de wereld
Auteur
Serafini, Flavio
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Berlijn : Feierabend Verlag OHG
Jaar van uitgave
2003
ISBN10
393676171X
ISBN13
9783936761719
Taal
Nederlands
Beschrijving
originele rode hardcover, stofomslag, geïllustreerd met veel kleurenfoto's, 4to.
Samenvatting
Dit boek geeft ze getrouw mogelijk de geschiedenis weer van de zeiljachten die aan de belangrijkste evenementen voor historische zeilschepen deelnemen. De auteur geeft met dit nieuwe boek een groot publiek va zeilliefhebbers een gedetailleerde analyse en panoramische blik op ongeveer driehonderd schepen - het resultaat van een grondig onderzoek, voorzien van technische en historische gegevens en geïllustreerd door prachtige foto's van James Taylor en vooraanstaande Europese fotografen.
In dit boek staan afbeeldingen van magnifieke schepen en hun interieurs die in de geschiedenis van de zeilwereld naam hebben gemaakt. Dit alles in een betoverende sfeer, die alleen door een woud van masten, net als een hemel vol sterren, kan worden geschapen. Hoofdrolspelers van het boek zijn de schepe
... (Lees verder)n en alle betrokkenen, de bemanningen die door een diepgaande passie voor de zee en de vrijheid zijn verbonden, een passie die alleen door de wereld van het zeilen wordt geboden en die een heuse 'Band of Brothers' vormt.
Een waardevol en prachtig vormgegeven boek, waarin de magie van deze schepen heel goed naar voren komt.
Pagina's
435
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.