Onze boeken

Ja maar meneer ik doe ook maar mijn werk

Door Jac. Splinter

Categorie
Economie & Management
Boeknummer
#305360-KJ12
Titel
Ja maar meneer ik doe ook maar mijn werk
Auteur
Splinter, Jac. (samenstelling)
Boektype
Paperback
Druk
2e druk
Uitgeverij
Uitgeverij Duidelijke Taal
Jaar van uitgave
2020
ISBN10
9083045056
ISBN13
9789083045054
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback met flappen, illustrati4e sin z/w, 4to.
Samenvatting
Het Grote BureaucratieVakantieBoek 2020 "Ja maar meneer ik doe ook maar mijn werk" is bedacht door Jac. Splinter omdat hij regelmatig bij zijn eigen projecten tegen nogal wat bureaucratie aanliep, maar ook vooral omdat hij in augustus 2019 een "akkefietje" had als mantelzorger met een aanvraag via de WMO. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Dat verhaal loopt nog maar 9 augustus was de maat vol en heeft hij de wethouder aan zijn jas getrokken... Na een gesprek van een uurtje was binnen een week geregeld waar ze zes maanden op zaten te wachten... (details leest u in het boek ;-) Het moest echter geen zuur verhaal worden en toen kwam het idee om er een "vakantieboek" van te maken en nodigde hij collega's uit om mee te werken. Het resultaat mag er zijn... (Lees verder)! Met humor bestrijden zij de bureaucratie!
Bureaucratie wordt dan ineens weer leuk! Ha!

112 Pagina's met lange en korte verhalen over bureaucratie afgewisseld met spelletjes, puzzels, film- en leestips. onder andere een bouwplaat voor een postvakje, een aanvraagformulier voor een klachtenformulier, twee boekenleggers met daarop een print van de bureaucratiesjaal en een bestelkaart voor de poster van het Monument voor de IJverige Ambtenaar. Er is zelfs speciaal een spel ontwikkeld voor dit BureaucratieVakantieBoek: "Wie is er aan de beurt?". Speel het samen met vrienden en collega's.
Pagina's
112
Conditie
Goed
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.