Onze boeken

75 jaar Anthony Veder

Door Kelly Snel

Categorie
Schepen & Scheepvaart
Boeknummer
#302478-KE19
Titel
75 jaar Anthony Veder: overleven door verandering en innovatie = 75 years Anthony Veder: survive by change and innovation
Auteur
Snel, Kelly
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Anthony Veder
Jaar van uitgave
2012
Taal
Nederlands, Engels
Beschrijving
Original pictorial boards, (full page) illusrations in colour, 4to.
Samenvatting
'Dit boek gaat ook over waarom wij als pure rederij in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam, op steenworp afstand van waar het in 1937 allemaal is begonnen, nog bestaan. Minister Verhagen verwoordt het goed dat Anthony Veder heeft kunnen overleven door continue te vernieuwen, te innoveren en op het juiste moment keuzes te maken.



Ondernemen betekent vaak ook durven en de stap te nemen in het donker zonder exact te kunnen bepalen waar je terecht komt. Onze inspanningen om duurzaam te opereren is er daar ook een van. Wij zien het als onze rol om LNG als milieuvriendelijke brandstof beschikbaar te maken voor de verschillende gebruikers en geven zelf het goede voorbeeld door als één van de eerste rederijen zelf op LNG te varen.



Ik wil op deze plaats iedereen bedank
... (Lees verder)en die heeft meegewerkt aan dit project, met name de zeevarenden die zoveel mooie en bijzondere foto's hebben aangeleverd. Een uitgebreide lijst staat verderop in het boek. Bovenal wil ik schrijfster Kelly Snel en de vormgever Rolf Kliffen bedanken voor dit inhoudelijk en qua vormgeving fantastisch mooie boek'.



Jan Valkier

Algemeen Directeur Anthony Veder Group N. V.
Pagina's
384
Conditie
Goed — Edge bottom cover beck cover slightly damaged.
Prijs
€ 45,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.