Onze boeken

Ik hou van Artis: het park, de dieren, de mensen

Door Nienke Denekamp e.a.

Categorie
Dierentuin
Boeknummer
#290264
Titel
Ik hou van Artis: het park, de dieren, de mensen
Auteur
Denekamp, Nienke & Jan Paul Schutten
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Amsterdam : Rubinstein
Jaar van uitgave
2013
ISBN10
9047613325
ISBN13
9789047613329
Taal
Nederlands
Beschrijving
Bedrukte hardcover, illustraties in kleur en z/w.
Samenvatting
Onder het motto Natura Artis Magistra is in Artis de natuur al 175 jaar de leermeesteres van de wetenschap en de kunst. Dit motto vormt dan ook de paraplu van het boek waaronder mensen van allerlei pluimage geportretteerd worden. Ze hebben allen een ding met elkaar gemeen: ze houden van Artis.

Artis is niet alleen Nederlands oudste dierentuin, het is vooral ook een mensentuin. Medewerkers en bezoekers, jong en oud, bekend en onbekend: Artis zit in het hart van vele Nederlanders. Onder het motto Natura Artis Magistra is in Artis de natuur al 175 jaar de leermeesteres van de wetenschap en de kunst. Ik hou van Artis is als een wandeling door het park. Iedere lezer kiest zijn eigen route en volgorde. Maar op welk hoofdstuk de keuze ook valt: het zal gaan over mensen. Over de verzorgers, bez
... (Lees verder)oekers, artsen, kunstenaars, wetenschappers en al die andere mensen die zich met hart en ziel verbonden hebben aan het park, vroeger en nu.
Pagina's
189
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.