Onze boeken

Echt eten 2: als Jon in Frankrijk

Door Jonathan Karpathios

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#282394
Titel
Echt eten 2: als Jon in Frankrijk
Auteur
Karpathios, Jonathan
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgave
2015
ISBN10
9045204185
ISBN13
9789045204185
Taal
Nederlands
Samenvatting
Als Jon in Frankrijk

In Als Jon in Frankrijk neemt Jonathan je mee naar het Zuidwesten van Frankrijk, waar hij je voorstelt aan Sandra en Santi, twee bijzondere vrienden. Zij werken nauw samen met de natuur en hun manier van leven geeft hem nieuw inzicht en inspireert Jonathan tot het creëren van ruim honderd prachtige gerechten met groente in de hoofdrol. Klassieke gerechten worden op eigentijdse wijze ingevuld. Jonathan leert je bovendien hoe je je eigen oogst kunt produceren door het aanleggen van een eigen vierkantemeter-moestuin. Ervaar de kwaliteit van geluk uit je eigen tuin!

Jonathan Karpathios is een bijzondere chef in Nederland. In zijn keuken laat hij zich leiden door de oogst van de dag, afkomstig uit zijn kwekerij of tuinen. Naast dat hij eigenaar is van zijn restau
... (Lees verder)rant Vork & Mes in Hoofddorp, is hij bovenal ambassadeur van de natuur. Hij geeft TED-talks, is te zien in het programma Van Hollandse Bodem bij de EO en won voor zijn eerste boek Echt Eten de Gouden Garde-publieksprijs.
Pagina's
288
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.