Onze boeken

Benjamins bruid - 9 CD luisterboek - voorgelezen door Yvonne Keuls

Door Yvonne Keuls

Categorie
Luisterboeken
Boeknummer
#281381
Titel
Benjamins bruid - 9 CD luisterboek - voorgelezen door Yvonne Keuls
Auteur
Keuls, Yvonne
Boektype
Map
Uitgeverij
Amsterdam, Rubinstein
Jaar van uitgave
2008
ISBN10
9047605225
ISBN13
9789047605225
Taal
Nederlands
Samenvatting

Yvonne Keuls leest Benjamins bruid verkorte versie Dolores is twaalf jaar als zij in 1935 met haar moeder naar Nederland repatrieert. Zij heeft nog geen idee wat het leven voor haar in petto heeft. Een bewogen leven, zal later blijken. Cruciaal zijn haar drie huwelijken, en op latere leeftijd de komst van de jongeman Benjamin, die zij als haar verloren zoon gaat beschouwen. Benjamins bruid is het meeslepende en ontroerende liefdesverhaal van Dolores, maar het is ook het verhaal van haar Indische familie, haar echtgenoten, haar vrienden en vooral het verhaal van haar zoon en diens plaatsvervanger. De enigszins getroebleerde moeder-zoonrelatie wordt in deze nieuwe roman van Yvonne Keuls op ontwapenende wijze neergezet. Zij schuwt daarbij thema's als dementie, homoseksualiteit en het femini
... (Lees verder)sme niet, waarmee ze ook de tijdgeest van de jaren '60, '70 en '80 verbeeldt. Daarnaast is Benjamins bruid een ode aan artistieke en creatieve mensen.
Pagina's
-
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.