Onze boeken

Prefab Huizen / Maisons préfabriquées / Prefab Houses

Door Simone Schleifer e.a.

Categorie
Algemeen Architectuur & Bouwkunde
Boeknummer
#278116
Titel
Prefab Huizen / Maisons préfabriquées / Prefab Houses
Auteur
Schleifer, Simone & Sergi Costa Duran - a.o.
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Kerkdriel, Librero
Jaar van uitgave
2009
ISBN10
9057644460
ISBN13
9789057644467
Taal
Nederlands, Engels, Frans
Samenvatting

Prefabhuizen bestaan uit industrieel vervaardigde modules die op de plaats van bestemming worden gemonteerd. De prefabwoning is in de jaren 70 ontstaan als goedkope bouwmethode, maar is inmiddels een gelijkwaardig alternatief voor het conventionele woonhuis geworden. Prefabhuizen kunnen meer voorbereiding vergen dan een traditioneel vervaardigd huis vanwege de specifieke wensen van de klant. Hier staat echter tegenover dat er tijdens de bouw geen vertragingen optreden en de woningen dus zeer snel te bouwen zijn. Daarnaast zijn prefabhuizen energiezuinig, kostenbesparend en efficiënt in te delen. De opvatting dat prefabhuizen minder karakter hebben en minder esthetisch zijn dan traditionele woningen is al lang achterhaald. Ze doen niet onder voor conventionele huizen. Dit boek met me
... (Lees verder)er dan 350 foto's, plattegronden, doorsneden en inzichtelijke teksten toont 23 prefabhuizen uit de hele wereld. Het laat de architectonische oplossingen en het geslaagde design zien van deze ecologische en economische huizenbouw.
Pagina's
188
Conditie
Goed — Fraai exemplaar.
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.