Onze boeken

Het Canon camera boek: techniek, praktijk

Door Christiaan Haasz

Categorie
Fotografie (Hobby)
Boeknummer
#276623
Titel
Het Canon camera boek: techniek, praktijk
Auteur
Haasz, Christiaan
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Druk
2e druk
Uitgeverij
Easy Computing
Jaar van uitgave
2009
ISBN10
9045646315
ISBN13
9789045646312
Taal
Nederlands
Samenvatting
Elke producent van een digitale spiegelreflexcamera kiest voor een eigen concept. En dat betreft in eerste instantie de belangrijkste functies en de constructie: behuizing, zoeker, autofocus, lichtmeting en andere elementen. Het EOS-systeem van Canon heeft voor elke ambitieuze fotograaf een geschikte DSLR. De prijzen voor een Canon-body beginnen bij circa 450 Euro voor een instapmodel. Daarboven is het aanbod zeer uitgebreid en de enige beperking is het bedrag dat de fotograaf wil investeren.
Het assortiment objectieven en accessoires van Canon is zo omvangrijk dat een bewuste keuze vooral wordt bepaald door de behoefte.
Dit boek is bedoeld voor de enthousiaste Canon-liefhebber die heel bewust bezig is te investeren in een uitgekiende camera-uitrusting of uitbreiding ervan:
het Canon-sy
... (Lees verder)steem: camera's en objectieven, de juiste camera-instellingen, flitstechniek en apparatuur, enz.
Professioneel fotograferen vereist ook de juiste accessoires. Daarom presenteert dit boek ook een selectie van de belangrijkste hulpmiddelen die niet mogen ontbreken in een complete camera-uitrusting
Pagina's
286
Conditie
Goed
Prijs
€ 25,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.