Onze boeken

Mijn brein hangt op z'n kop

Door David Heatley

Categorie
Strips
Boeknummer
#275411
Titel
Mijn brein hangt op z'n kop
Auteur
Heatley, David
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Amsterdam, Oog & Blik/De Bezige Bij
Jaar van uitgave
2010
ISBN10
9054922532
ISBN13
9789054922537
Taal
Nederlands
Samenvatting
Mijn brein hangt op z n kop is het levensverhaal van auteur David Heatley, verteld in zes verschillende maar verbonden vertellingen.
`Seksherinneringen beschrijft elke seksuele toenaderingspoging van de auteur vanaf de kleuterschool, met details die een therapeut zouden doen blozen. `Zwarte herinneringen is een onbeschaamd eerlijke meditatie over zijn eigen eventuele racisme. `Portret van mijn moeder en `Portret van mijn vader zijn prachtige pakketjes gebundelde liefde over zijn ietwat gestoorde ouders. `Familiegeschiedenis vertelt het verhaal van zijn directe familie; van zijn overgrootouders tot de geboorte van zijn eigen kinderen.
Tussen deze hoofdstukken door zitten een aantal navertelde dromen, die over dezelfde onderwerpen gaan maar dan met een verbluffend gebrek aan logica. Elke c
... (Lees verder)entimeter van Mijn brein hangt op z n kop is gevuld met kunstige en indrukwekkende tekeningen en emotioneel rijke verhalen: eerlijk, verbazingwekkend en hilarisch.
Pagina's
126
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.