Onze boeken

Het spook van Toetegaai

Door Herman Brusselmans

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#272666
Titel
Het spook van Toetegaai
Auteur
Brusselmans, Herman
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam, Prometheus
Jaar van uitgave
2005
ISBN10
9044606727
ISBN13
9789044606720
Taal
Nederlands
Samenvatting
Met Het spook van Toetegaai voegt Herman Brusselmans alweer een verbluffende roman toe aan zijn imposant oeuvre. Brusselmans dompelt de lezer onder in een fabelachtige wereld waarin het hoofdpersonage talrijke hilarische avonturen beleeft. In zijn frappante, eigenzinnige stijl doorspekt hij het verhaal met heel wat schrijnend verdriet en leed.
De ik-figuur in Het spook van Toetegaai wordt verscheurd door zijn zoektocht naar liefde en aanvaarding. Tijdens die tocht naar troost en vergetelheid ontmoet hij een aantal medemensen. Vooral met meisjes tracht hij een dieper contact te scheppen. Een van hen komt echter in de problemen wanneer er een incident plaatsvindt voor haar huis. Dat betekent het markante begin van een reeks intrigerende belevenissen.
Het spook van Toetegaai levert alles wa
... (Lees verder)t men kan verwachten van Brusselmans: heel wat stof tot nadenken en vermaak, in zijn typische eigengereide stijl. Al zegt Brusselmans het zelf, de roman heeft alles in zich om uit te groeien tot een regelrechte klassieker.
Pagina's
335
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.