Onze boeken

Een lach en een traan. De mooiste levensliedjes in tekst en muziek, met 2 CD's

Door B. Salden

Categorie
Bladmuziek, Liederen & Songteksten
Boeknummer
#272507
Titel
Een lach en een traan. De mooiste levensliedjes in tekst en muziek, met 2 CD's
Auteur
Salden, B.
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Disky
Jaar van uitgave
2010
ISBN10
907860428X
ISBN13
9789078604280
Taal
Nederlands
Samenvatting
De 24 mooiste levensliedjes, in tekst en muziek Boek met foto's en liedteksten, plus 2 CD's: Op CD1 hoort u de originele versies, op CD2 de meezingversies

Lees, luister en zing mee met de mooiste levensliedjes. Herinnert u zich die onvergetelijke smartlappen van vroeger nog?
Een smartlap is te omschrijven als een in de Nederlandse taal gezongen droevig lied, waarin eenvoudig leed de boventoon voert. Wees- en stiefkinderen, verloren liefdes, blind geschoten soldaten, scheidende ouders en meiden van de straat zijn vaak zowel het onderwerp als lijdend voorwerp in deze liedjes. Artiesten als de Zangeres Zonder Naam, Vader Abraham, Gert Timmerman, Willy Alberti en André Hazes maakten het genre ongekend populair, maar ook veel artiesten van nu danken hun succes aan het levenslied. Op
... (Lees verder)de CD hoort u daarom naast de sterren uit het verleden ook coryfeeën als Gordon, Frans Bauer, Marianne Weber en Danny de Munk.

De teksten in het boek in combinatie met de meezing-CD staan garant veel gezellige, misschien wel hilarische uurtjes!
Pagina's
55
Conditie
Nieuw
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.