Onze boeken

Amsterdam, stad van mijn leven *GESIGNEERD*

Door Eddy Posthuma de Boer e.a.

Categorie
Fotografie (Kunst)
Boeknummer
#272429
Titel
Amsterdam, stad van mijn leven *GESIGNEERD*
Auteur
Posthuma de Boer, Eddy & Jan Blokker & Ben Haveman
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam : Bas Lubberhuizen
Jaar van uitgave
2003
ISBN10
9059370333
ISBN13
9789059370333
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, oblong, circa 20x24cm, geïllustreerd met veel z/w foto's. Gesigneerd door Eddy Posthuma Boer op het schutblad.
Samenvatting
Eddy Posthuma de Boer is vaak en langdurig van huis voor fotoreportages over de hele wereld, om steeds weer terug te keren naar zijn thuishaven Amsterdam. Schoksgewijs neemt hij veranderingen waar in het stadsbeeld van zijn geboortestad, van de vroege jaren vijftig tot op de dag van vandaag.
Zijn spiedende blik richt zich op mensen en kinderen, liefst in de negentiende-eeuwse wijken waar het leven zich op straat afspeelt, op winkels die op het punt staan te verdwijnen, op jazzliefhebbers die in de Lucky Star hun eerste stickie roken. Stuk voor stuk zijn het melancholieke, maar soms ook schrijnende beelden van een levend Amsterdam.
Eddy Posthuma de Boer werkte freelance voor onder meer Avenue, de Volkskrant, Life en Holland Herald. Hij publiceerde eerder Voor het oog van de wereld, Photo
... (Lees verder)Libretto en Beeld in zicht.
Jan Blokker en Ben Haveman schrijven beiden voor de Volkskrant.
Pagina's
143
Conditie
Goed
Prijs
€ 20,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.