Onze boeken

Ontsporingen *met GESIGNEERDE brief*

Door Martin de Jong

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#257160
Titel
Ontsporingen *met GESIGNEERDE brief*
Auteur
Jong, Martin de
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Een Buisdorps Boek
Jaar van uitgave
2018
ISBN10
9463678336
ISBN13
9789463678339
Taal
Nederlands
Beschrijving
Met door de auteur gesigneerde getikte brief.
Samenvatting

"Japie Heibel kon met zijn tong in zijn neus peuteren." Zelfs Martin de Jong, die als geen ander de Grondwet respecteert en nog nooit eenzijdig een internationaal verdrag heeft opgezegd, kan zoals hier hilarisch beschreven wordt op een minder goede dag door de politie worden aangehouden wegens een vermeende verkeersovertreding. Een politioneel misverstand dat makkelijk had kunnen ontsporen. De helden van de veertien vermakelijke verhalen die volgen krijgen daadwerkelijk met een ontsporing te maken. Enkelen van hen zijn overgeheveld uit eerder werk van de onopgemerkte auteur. Reacties op dat eerdere werk: "Slapstick, dat is het. En dat is zeldzaam in de Nederlandstalige letteren." (Tzum. info) "Prachtig, origineel." (NBD Biblion) "Dankzij de bijzonder kn
... (Lees verder)appe omslagillustraties van Irene Mulder en de vlotte pen van Martin de Jong levert elk werk opnieuw een bijdrage tot een knappe serie." (André Oyen) "Zijn stijl werd vergeleken met Gerard Reve en Ronald Giphart. Maar eigenlijk heeft De Jong nog het beste de kunst afgekeken van Remco Campert." (7Days)
Pagina's
172
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.