Onze boeken

Farabel: roman

Door Marco Kunst

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#256950
Titel
Farabel: roman
Auteur
Kunst, Marco
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam, Van Gennep
Jaar van uitgave
2014
ISBN10
9461642547
ISBN13
9789461642547
Taal
Nederlands
Samenvatting

Farabel is midden dertig en gelooft nauwelijks nog in de verhalen over carrière en geluk waarmee ze opgroeide. Haar werk is na een aantal jaren saai geworden en yoga en meditatie helpen haar niet verder. Ze verlangt naar iets nieuws, iets onbekends, iets waaraan ze zich kan overgeven, iets wat haar gelukkig maakt. Als ze zich de verhalen herinnert die haar vader haar over Afrika vertelde over magie, onsterfelijkheid en de Hoorn des Overvloeds boekt ze impulsief een reis en vertrekt. Maar alles loopt anders dan ze ooit had kunnen dromen. Wat voorspelbaar begint, wordt in de handen van Marco Kunst een wonderlijk mooi en levensecht sprookje. De gebeurtenissen nemen een grote vlucht en Farabels oprechte zoektocht krijgt een overweldigend en onverwachts slot. Farabel is een moderne rom
... (Lees verder)an over eenzaamheid, verlangen en verlossing, met dezelfde sfeer en beeldende taal die kenmerkend is voor zijn jeugdboeken. Marco Kunst schreef verscheidene jeugdboeken. FARABEL is zijn debuutroman.
Pagina's
199
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.