Onze boeken

Dodelijke boslucht

Door Maarten Bommel

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#256887
Titel
Dodelijke boslucht
Auteur
Bommel, Maarten
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Soesterberg, Aspekt
Jaar van uitgave
2013
ISBN10
9461533772
ISBN13
9789461533777
Taal
Nederlands
Samenvatting
In 1966 wordt het gehucht Gaerde opgeschrikt door de moord op de bankiersvrouw Elena Denayée. De uit Amsterdam weggepromoveerde politieman Jochum Dekkers leidt het moordonderzoek. Hij stuit daarbij op een gesloten front van dorpsnotabelen en grootgrondbezitters die zich vastklampen aan hun vergane glorie en die allemaal op een manier verbonden zijn met de vermoorde Elena. Onverstoorbaar blijft Jochum spitten in het verleden van de betrokken personen. Als hij daarbij een hele beerput van intriges opent, komt hij zelf in gevaar. Alleen met de hulp van een piepjonge journaliste weet hij door te zetten.
De verwikkelingen worden nog eens extra ingekleurd door de grote maatschappelijke veranderingen die zich op dat moment in Nederland voltrekken en die uiteindelijk de elegante fossielen
... (Lees verder)van Gaerde zullen wegvagen.
Een 'retro-detective' waarin de typische antiheld Jochum Dekkers een atypische moord probeert op te lossen. Tot het laatst is het maar de vraag of hem dit zal lukken.

Maarten van Bommel is auteur van 'De Verborgen Schaduw' (2011), 'Wlass en het goud van Irina' (2012) en 'De week van de Adelaar' (2013)
Pagina's
206
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.