Onze boeken

De zaterdag van het onweer

Door Martine Glaser

Categorie
Moderne kinderboeken
Boeknummer
#256782
Titel
De zaterdag van het onweer
Auteur
Glaser, Martine
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Clavis
Jaar van uitgave
2014
ISBN13
978904482153
Taal
Nederlands
Samenvatting

Hoe één dag je leven kan veranderen ... Cassandra (Cassie) is opgegroeid in Leiden, maar haar moeder wil per se verhuizen naar een dorp in Oost-Nederland. Waarom weet Cassie niet. Cassie voelt er zich in elk geval niet thuis. Ze heeft een baantje bij de vreselijke supermarktbaas Stroe. Met het geld dat ze daar verdient, kan ze af en toe wegvluchten naar de stad. Op een broeierige zaterdag fietst Cassie naar huis. Er is onweer op komst. Ze wordt onderweg aangerand door vier jongens, onder wie Edwin de Backer, de zoon van de machtigste man in het dorp. Om aan hen te ontkomen klimt ze over het hek van de Borgerhof, waar een zonderlinge vrouw woont. Een heks, zeggen sommigen, een veroordeelde crimineel, zeggen anderen. Cassie valt bij de klimpartij en de zonderlinge vrouw, Coba
... (Lees verder), rijdt haar met de kruiwagen naar het grote, wat vervallen huis om haar te verzorgen. Moet ze aangifte doen van de aanranding? Zal ze Coba bedanken en haar opnieuw ontmoeten? De zaterdag van het onweer zal haar leven ingrijpen veranderen. Een psychologisch sterk en spannend verhaal.
Pagina's
341
Conditie
Goed
Prijs
€ 7,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.