Onze boeken

Doet u het daarvoor, mevrouw? Het intieme en liefdevolle verhaal van een vrouw, met en zonder borstkanker

Door Pam Comijs

Categorie
Algemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer
#256716
Titel
Doet u het daarvoor, mevrouw? Het intieme en liefdevolle verhaal van een vrouw, met en zonder borstkanker
Auteur
Comijs, Pam
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Haarlem, Altamira
Jaar van uitgave
2012
ISBN10
9401300658
ISBN13
9789401300650
Taal
Nederlands
Samenvatting

'Doet u het daarvoor, mevrouw?' vroeg de oncoloog. 'Nee, dank u,' antwoordde zij, 'ik kies mijn eigen weg.' Het vinden van die eigen weg om te genezen en te helen van borstkanker vormt de rode draad in dit openhartige boek van een vrouw met en zonder borstkanker, die voor zichzelf opkomt en luistert naar de stem van haar ziel. 'Doet u het daarvoor, mevrouw?' is het intieme en liefdevolle verhaal van een vrouw die probeert haar lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen als de bedreiging van kanker toeslaat. Ze weigert zich terneer te laten drukken door de kracht van het medische circuit en de angst van haar omgeving. Uitgaande van haar spirituele levensvisie onderzoekt zij zichzelf en haar bestaan op alle niveaus, in de hoop daar de sleutel tot diepgaande genezing te vinden. Het boek breek
... (Lees verder)t ook een lans voor het niet blindelings vertrouwen op een zuiver technisch-medische aanpak, maar tevens een plaats in het genezingsproces in te ruimen voor de ziel met haar emoties en gevoelens. Pam Comijs kiest steeds voor liefde in plaats van angst, voor bekrachtiging in plaats van machteloosheid.
Pagina's
220
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.