Onze boeken

Moord op Methusalem. Lugubere oplossing voor het vergrijzingsprobleem. . .

Door Hanco Naninck

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#256692
Titel
Moord op Methusalem. Lugubere oplossing voor het vergrijzingsprobleem. . .
Auteur
Naninck, Hanco
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Geleen, HN Books
Jaar van uitgave
2012
ISBN10
9081995804
ISBN13
9789081995801
Taal
Nederlands
Samenvatting
? In het jaar 2020 is het toppunt van de vergrijzing bereikt. De kosten zijn inmiddels zo hoog opgelopen dat zowel Nederlands grootste pensioenfonds als de overheid, ieder op geheel eigen wijze, verregaande maatregelen treffen om afscheid te nemen van een groot aantal zestigplussers. De sterk teruglopende dekkingsgraad moet koste wat kost weer op het niveau van rond de eeuwwisseling gebracht worden.
De voorzitter van de raad van bestuur van Nederlands grootste pensioenfonds ENP, Vincent Aznavour, leent miljoenen Euro's zwart geld van een schimmige zakenvriend om met een door hem geformeerd moordcommando, bestaande uit werkeloze criminelen, duizenden bejaarden af te slachten.
Tegelijkertijd biedt de Nederlandse overheid (van huis uit niet zo crimineel) een kwart miljoen Euro (belastingvri
... (Lees verder)j) aan iedere burger die zestig jaar wordt om drie jaar te leven als God in Frankrijk. Vervolgens dient deze burger exact op zijn drieënzestigste afscheid te nemen van het aardse. Dat geschiedt naar wens door een kogel, dodelijk gif of de elektrische stoel.
Lees en huiver… Vooral als je zelf niet meer de jongste bent.
Pagina's
222
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.